Specializari

a

DREPT CIVIL, DESPAGUBIRI LEGEA 165/2013, DREPTUL FAMILIEI

Dreptul civil acoperă și tot ce înseamnă prejudicii, acoperirea prejudiciilor respectiv plata daunelor.

a

DESPĂGUBIRI LEGEA 10/2001, 165/2013, ȘI REVENDICĂRI

Ne ocupăm de procedurile de achiziții publice precum și contestații la Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor (CNSC).

a

EXECUTĂRI SILITE și RECUPERĂRI CREANȚE, INSOLVENȚĂ

Cabientul nostru este expert în materia executării silite, ocupându-se atât cu punerea în executare a titlurilor executorii prin intermediul executorilor judecătorești.

a

DREPTUL MUNCII,
CONTENCIOS ADMINISTRATIV SI FISCAL

Oferim consultanță angajatorilor la întocmirea actelor ce țin de domeniul legislației muncii și asigurărilor sociale precum și asistență juridică și reprezentare în litigiile cu salariații și sindicatele.

a

Drept Corporatist, SOCIETĂȚI COMERCIALE

Acordăm întregul sprijin juridic în activitatea întreprinderilor sau societăți comerciale cum se denumesc în mod clasic, de la autorizații și avize până la organizarea activității acestora pe baze legale.

a

CONSULTANTA DE BUSINESS, REDACTARE CONTRACTE, INFIINTARI SOCIETATI, OBTINERE AUTORIZATII

Efectuăm activități de due diligence legate de valabilitatea și legalitatea unei tranzacții imobiliare până la redactarea contractelor de antrepriză, vânzare-cumpărare, închiriere, administrare sau concesiune.

a

Asociații de proprietari.

Odată cu noile dezvoltări imobiliare din ultimii zece ani, s-a născut și necesitatea înființării de noi asociații de proprietari ale căror probleme exced problemelor clasice ale asociațiilor din cartierele tradiționale.