Onorarii

Toate onorariile percepute de cabinet sunt negociabile, neexistând onorarii standardizate cu exceptia celor impuse de acte normative. Onorariul se stabilește în funcție de natura problemei juridice, timpul alocat rezolvării acesteia, valoarea pecuniară, perspectivele de câștig.

Cabinetul oferă servicii juridice la cele mai înalte standarde de calitate, ceea ce presupune și o răspundere profesională pe măsură.

În vederea respectării acestor principii de deontologie profesională, serviciile juridice vor fi oferite doar în baza unui contract de asistență juridică.

Serviciile juridice pot consta în lucrări avocațiale transmise inclusiv pe mail sau chiar consultații telefonice, nefiind obligatorie prezența la sediul cabinetului de avocatură.

Există posibilitatea de a oferi clienților cu probleme juridice numeroase și complexe consultanță și reprezentare în baza unui abonament lunar care oferă avantajul disponibilității oferirii serviciilor juridice solicitate oricând precum și un sistem de discount-uri specifice unor astfel de abonamente pe principiul conform căruia cu cât apelați mai mult la serviciile noastre, onorariile vor fi mai mici.