Despre noi

PREZENTAREA CABINETULUI DE AVOCATURĂ IORGULESCU RĂZVAN:

 

Fondat de Iorgulescu Răzvan, avocat cu o experiență de peste 15 ani în domeniul avocaturii de litigii, Cabinetul de Avocat Iorgulescu Răzvan oferă servicii juridice variate, extinzându-și aria de activitate în toată țara și Uniunea Europeană, putând să reprezinte clienții la orice instanță din România și la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Cabinetul de avocat Iorgulescu Răzvan acoperă ca arii de competență profesională domeniile dreptului civil, dreptului administrativ și fiscal, dreptul muncii, asigurări, dreptul familiei, drept contravențional, drept comercial și drept execuțional civil, având o specializare de peste 15 ani în aceste domenii.

De asemenea, cabinetul are încheiate acorduri de colaborare cu echipe de avocați cu o vastă experiență, specializate în toate ramurile dreptului. Cabinetul colaborează cu executori judecătorești din majoritatea județelor din țară, notari, experți judiciari.

În cadrul cabinetului oferim și servicii de traduceri legalizate pentru limbile engleză și franceză colaborând cu traducători autorizați de Ministerul Justiției.

Prin activitatea noastră încercăm de fiecare dată să obținem recunoașterea clienților și a partenerilor pentru eforturile depuse în scopul rezolvării problemelor juridice și obținerea succesului. În opinia noastră, succesul și efortul atingerii acestuia nu trebuie să fie doar cunoscute ci și recunoscute.

Să fii un profesionist de înalt nivel implică să ajungi la soluţia optimă, folosind strategii ingenios gândite și realiste, pentru a rezolva problema juridică în cadrul unui litigiu sau a evita pe cât posibil contextul litigios.